Lisää rahaa – 4 askelta!

Raha on ennen kaikkea psykologiaa. Se kuinka lapsuuden kodissa on puhuttu rahasta ja rahaa käsitelty, jättää pysyvän jäljen ihmiseen. Joskus esimerkki on hyvä ja ikävän usein aivan surkea. Tämän seurauksena monet pelkäävät rahaa (uskomus: raha tekee pahaksi), osalla raha ei pysy hallussa mitenkään (uskomus: rahaa on vaikea saada tai kaikki menee mikä tuleekin) tai rahaa ei avoimesti uskalleta edes haluta (uskomus: rahan tekeminen on ahneutta tai yrittäjät ovat ahneita). Nämä kaikki siis liittyvät uskomukseen rahasta, mikään näistä ei ole absoluuttinen totuus. Niin köyhät kuin rikkaat voivat olla ihmisinä ns. pahoja, ahneutta esiintyy niin rikkaissa kuin köyhissäkin ja tiedän, että on rikas tai ei niin jos rahan psykologiaa ja talouttaan ei hallitse niin tuli rahaa 10 tai miljoona niin kaikki myös menee!

 Kuinka sitten saada lisää rahaa ja pitää se myös? Luin juuri erinomaisen Brian Tracyn blogin siitä kuinka lisätä omaa kassavirtaansa. Linkistä voit lukea koko kirjoituksen, tässä yksinkertaistettuna:

  1. Katso peiliin ja tee sopimus pomosi, eli itsesi kanssa siitä että olet tässä kuussa itsesi paras työntekijä.
  2. Kuukauden alussa kirjoita tavoiteltu rahasumma paperille ylös ja pidä paperi sellaisessa paikassa jossa näet sen usean kerran päivässä.
  3. Tee suunnitelma kuinka saavutat tämän tavoitteen.
  4. Jaa tavoiteltu rahasumma päivittäiseksi tavoitteeksi ja tuntihinnaksi. Joka tunti kun teet töitä tavoitteesi eteen pidä mielessä kuinka paljon tuntisi maksaa ja ovatko aktiviteetit sen arvoisia.

Sinä olet siis itsesi pomo. Vastaat kaikesta toiminnasta ”yrityksessäsi”: myynti, marrkinointi, tuotanto, laatukontrolli, jakelu ja hallinto. Vastaat koulutuksesta ja itsesi ”päivittämisestä” niin että pysyt ajan hermoilla ja sinulla on käypä markkinahinta. Vastaat täysin itsestäsi niin yksityisessä kuin ammattimielessäkin.

Sitten peilin eteen ja sopimusta allekirjoittamaan!

Tuottoisaa kuukautta,

Titta

Titta[at]BizBoost.fi
BizBoost.fi – Toteuta haluamasi elämä

ps. Kyllä, kuukauden voi aloittaa myös nyt. Nimet vaan paperiin!

Autamme sinut eteenpäin elämässäsi. Unelmasi odottavat toteuttamista. Ole yhteydessä: info@bizboost.fi.
Kirjoitus on julkaistu alunperin osoitteessa: http://www.bizboostcoaching.com/lisaa-rahaa-4-askelta/