Brian Tracy International on luokiteltu jo vuosia yhdeksi maailman parhaista yritysten ja organisaatioiden kouluttamiseen ja tulokselliseen kehittämiseen erikoistuneista yrityksistä. Brian Tracy international on auttanut menestyksellisesti yli 5 miljoonaa ihmistä ja organisaatioita ympäri maailmaa voittamaan henkilökohtaisia ja organisaatioiden haasteita.

Asiakasportfoliomme sisältää yrityksiä pienyrityksistä monikansallisiin Fortune 500 suuryrityksiin. Asiakkainamme on myös hallinnon – ja muita julkisen sektorin organisaatioita.
Asiakkaan tarpeisiin sovellettava koulutusohjelmistomme kattaa henkilökohtaisen kehittymisen, johtamisen, strategian ja tavoitteiden asettamisen, ajankäytön hallinnan ja myyntivalmennuksen.

Ohjelmat esitetään nopeatempoisesti moduleihin jaettuna ja käyttäen hyväksi multimediaa. Fasilitaattorina toimii koulutettu ja kokenut valmentajamme. Räätälöimme tarvittaessa koulutukset vastaamaan asiakkaan tarpeita.

Ohjelmiin kuuluu kaikille osallistujille jaettavat työkirjat ja jokaiselle jaetaan koulutuksen lopussa audio-CD:t jatko- ja syventävää opiskelua varten. Modulit sisältävät käytännön harjoituksia.

Annamme myös 100 % rahat takaisin takuun, mikäli ette ole tyytyväisiä koulutuksen sisältöön.